Vuurbol meldingen

26 jan 2018 - 26 feb 2018
Verslagen gevonden: 1739  tijdens de laatste 30 dagen  Pagina 1 / 35
ID UT Datum & Tijd Lokale Datum & Tijd Land Stad Staat Duur Magn. D.Geluid C.Geluid Frag. Waarnemer Niveau ervaring
Gebeurtenis 751-2018
751a 24/02/2018 19:20 UT 24/02/2018 20:20 CET NL Sneek Friesland ≈3,5s -9 - - Pieter S 2
751b 24/02/2018 19:30 UT 24/02/2018 20:30 CET NL Kampen Overijssel ≈3,5s -8 ? ? - Eva V 2
751c 24/02/2018 19:35 UT 24/02/2018 19:35 GMT GB Great Notley England ≈1,5s -17 - - - Kelly K 2
751d 24/02/2018 19:35 UT 24/02/2018 20:35 CET FR Villiers-sur-Morin Île-de-France ≈3,5s 0 - - Nicolas B 3
751e 24/02/2018 19:45 UT 24/02/2018 20:45 CET NL Puttershoek Zuid-Holland ≈3,5s -12 - - ? Johan J 2
751f 24/02/2018 19:50 UT 24/02/2018 20:50 CET FR Nantes Pays de la Loire ≈3,5s -9 - - Kévin L 2
751g 24/02/2018 19:56 UT 24/02/2018 20:56 CET FR Quiberon Bretagne <1s -6 - - - Gabin F 4
751h 24/02/2018 19:57 UT 24/02/2018 20:57 CET FR Nantes Pays de la Loire ≈1,5s 0 - - - Christophe D 3
751i 24/02/2018 20:15 UT 24/02/2018 21:15 CET DE Lychen Brandenburg ≈1,5s -6 - ? - Henning L 3
Gebeurtenis 750-2018
750a 24/02/2018 08:58 UT 24/02/2018 00:58 PST US Renton Washington <1s -19 - - - Alan L 1
Gebeurtenis 749-2018
749a 24/02/2018 03:20 UT 23/02/2018 22:20 EST US North Charleston SC ≈1,5s -13 - - ? James C 2
749b 24/02/2018 03:23 UT 23/02/2018 22:23 EST US Athens GA ≈1,5s -8 - - ? Bailey G 1
749c 24/02/2018 03:25 UT 23/02/2018 22:25 EST US Cayce SC ≈1,5s 0 - - Virginia D 2
749d 24/02/2018 03:26 UT 23/02/2018 22:26 EST US Athens GA ≈3,5s -16 ? ? - Francisco D 4
749e 24/02/2018 03:30 UT 23/02/2018 22:30 EST US Acworth GA ≈3,5s -24 - - - Angela T 1
Gebeurtenis 748-2018
748a 24/02/2018 01:18 UT 23/02/2018 20:18 EST US Perry NY ≈3,5s -6 - ? Becky R 1
748b 24/02/2018 01:18 UT 23/02/2018 20:18 EST US Perry NY ≈20s -7 - ? Tracy R 4
Gebeurtenis 747-2018
747a 23/02/2018 23:40 UT 23/02/2018 18:40 EST US Richmond VA ≈7,5s -23 ? ? - Jennifer R 2
747b 23/02/2018 23:45 UT 23/02/2018 18:45 EST US Richmond VA ≈1,5s 0 - - - John S 4
Gebeurtenis 746-2018
746a 23/02/2018 08:35 UT 23/02/2018 00:35 PST US Lakewood CA ≈3,5s -13 ? ? - Lucy M 2
Gebeurtenis 745-2018
745a 23/02/2018 22:35 UT 23/02/2018 22:35 GMT GB Alsager England ≈3,5s -18 - ? ? David C 1
Gebeurtenis 744-2018
744a 23/02/2018 18:30 UT 23/02/2018 19:30 CET FR Châlons-en-Champagne Grand Est ≈3,5s 0 - - - Frederique D 1
744b 23/02/2018 18:35 UT 23/02/2018 19:35 CET FR Villiers-sur-Morin Île-de-France ≈3,5s 0 - - - Nicolad B 3
Gebeurtenis 743-2018
743a 23/02/2018 15:20 UT 23/02/2018 07:20 PST US Summit WA ≈20s -14 - - ? Mrs H 1
743b 23/02/2018 15:25 UT 23/02/2018 07:25 PST US Puyallup WA ≈7,5s -28 - - ? Marcella H 1
Gebeurtenis 742-2018
742a 23/02/2018 09:46 UT 23/02/2018 04:46 EST US Dandridge TN ≈1,5s -6 - - - Anderson H 3
Gebeurtenis 741-2018
741a 23/02/2018 09:10 UT 23/02/2018 01:10 PST US Pinole CA ≈3,5s -19 - - - Brad G 1
Gebeurtenis 740-2018
740a 23/02/2018 08:38 UT 23/02/2018 02:38 CST US Little Rock MS ≈3,5s -4 - - - Artis S 2
Gebeurtenis 739-2018
739a 23/02/2018 07:43 UT 23/02/2018 00:43 MST CA St. Albert Alberta ≈3,5s -5 - - - James H 4
Gebeurtenis 738-2018
738a 23/02/2018 03:44 UT 22/02/2018 19:44 PST US Nevada City CA ≈1,5s -18 - - - Judy B 1
Gebeurtenis 737-2018
737a 23/02/2018 01:30 UT 22/02/2018 19:30 CST HN Tegucigalpa Francisco Morazán Department ≈3,5s -18 - - - Leonardo P 1
737b 23/02/2018 01:30 UT 22/02/2018 19:30 CST GT Guatemala City Guatemala Department ≈3,5s -5 - - - Alain B 2
Gebeurtenis 736-2018
736a 23/02/2018 01:16 UT 22/02/2018 20:16 EST US Essex VT ≈1,5s -6 - - - John K 4
Gebeurtenis 735-2018
735a 23/02/2018 01:08 UT 22/02/2018 20:08 EST US Great Falls SC ≈7,5s -10 ? - - Michael F 2
735b 23/02/2018 01:00 UT 22/02/2018 20:00 EST US Bluffton SC ≈1,5s -18 - - - Melissa C 3
735c 23/02/2018 01:30 UT 22/02/2018 20:30 EST US Santee SC ≈3,5s -23 - - Trina B 3
735d 23/02/2018 01:30 UT 22/02/2018 20:30 EST US Suwanee GA ≈1,5s -5 ? ? - Jackson W 2
735e 23/02/2018 01:31 UT 22/02/2018 20:31 EST US Macclenny FL ≈3,5s -12 - ? Christina C 4
735f 23/02/2018 01:31 UT 22/02/2018 19:31 CST US Eva AL ≈1,5s -9 - - - Jonathan M 3
735g 23/02/2018 01:34 UT 22/02/2018 20:34 EST US Starke FL ≈3,5s -16 - - - Joan W 2
735h 23/02/2018 01:55 UT 22/02/2018 20:55 EST US Savannah GA ≈3,5s -14 - - Clay C 1
735i 23/02/2018 02:00 UT 22/02/2018 21:00 EST US McBee SC ≈3,5s -7 - - - Mark J 3
Gebeurtenis 734-2018
734a 23/02/2018 00:42 UT 22/02/2018 19:42 EST US Fort Lauderdale FL ≈3,5s -10 - ? Michael M 2
734b 23/02/2018 01:00 UT 22/02/2018 20:00 EST US Naples FL ≈3,5s -22 - - - Michael J 1
Gebeurtenis 733-2018
733a 23/02/2018 00:01 UT 23/02/2018 01:01 CET BE Hasselt Vlaanderen ≈7,5s -27 - - ? Inge J 2
733b 23/02/2018 00:10 UT 23/02/2018 01:10 CET NL Zaandam Noord-Holland ≈3,5s -13 ? ? ? Dennis S 3
733c 23/02/2018 00:10 UT 23/02/2018 01:10 CET NL Zoetermeer Zuid-Holland ≈20s -7 ? ? Brady V 1
733d 23/02/2018 00:11 UT 23/02/2018 01:11 CET LU Niederkorn Luxembourg District ≈3,5s -6 - Christophe G 4
733e 23/02/2018 00:15 UT 23/02/2018 00:15 GMT GB England ≈3,5s -22 - - - Jack C 1
733f 23/02/2018 00:15 UT 23/02/2018 01:15 CET NL Lierop Noord-Brabant ≈3,5s -5 ? ? jeroen J 3